Algemene voorwaarden

Op al onze produkten en diensten zijn de algemene leverings- en verkoopvoorwaarden van de vereniging Promotional Products Professionals, van toepassing. Deze kunt u hier downloaden.


Levering vindt uitsluitend plaats aan geregistreerde bedrijven, instellingen, stichtingen en verenigingen.


Alle prijzen zijn per stuk, in Euro's, exclusief B.T.W. en gebaseerd op aanlevering 1:1 artwork. Eventuele zet- en/of werktekenkosten worden tegen kostprijs doorberekend.

Leveringen geschieden vanaf EUR 1.000,00 goederenwaarde franco één adres in Nederland;

Voor kleinere orders berekenen wij EUR 19,00 verzendkosten.
Wij behouden ons het recht voor 10% meer- of minder te leveren dan de door u bestelde hoeveelheden.

Op orderbedragen onder EUR 100,00 is een handlingstoeslag van toepassing van EUR 25,00.

Zichtmonsters (samples) kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd, mits onbeschadigd, in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd. Bij retourzending de bij de monsters meegeleverde bestelbon s.v.p. meezenden. Indien u de monsters wenst te behouden verzoeken wij u de bestelbon als factuur te behandelen en bij betaling het bon- / factuurnummer te vermelden.

Onze levertijd voor onbedrukte artikelen bedraagt enkele dagen; bedrukte artikelen hebben een levertijd van cira 1 tot 2 weken, mits voorradig; dit kan per artikel verschillen.

Alle betalingen op Zakengeschenken.nl zijn vooruit en gaan via iDeal, zodat u vertrouwd via uw eigen bank kunt betalen.

In het bijzondere geval dat een besteld product niet leverbaar is, zullen wij u indien mogelijk een vervangend, vergelijkbaar product voorleggen, dan wel uw bestelling kosteloos annuleren en uw eventuele betaling terugstorten.

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404