Bedrukken

Bedrukte relatiegeschenken bestellen? Geen probleem bij ons!

Op Zakengeschenken.nl kunt u vrijwel altijd aangeven of u uw relatiegeschenken onbedrukt of bedrukt wilt bestellen.

U klikt simpelweg het artikel aan dat u wilt bestellen, waarna u op de detailpagina de keuze heeft het artikel onbedrukt te bestellen (het artikel wordt in uw winkelwagentje geplaatst) of het bedrukt te bestellen. Vervolgens geeft u op wat u wilt laten bedrukken (tekst, logo of beide), in hoeveel kleuren, en in welke kleuren er gedrukt moet worden, en tenslotte het formaat. In het overzicht rechts zult u de drukprijs per kleur zien en de instelkosten.

Voor alle drukprijzen geldt: bedrukking op 1 positie.

In de meeste gevallen is dat prima. Wanneer u uw relatiegeschenk wilt bestellen met een bedrukking op meerdere posities (bijvoorbeeld een T-shirt met een bedrukking zowel op de voorkant als op de achterkant) verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Ons Verkoopteam kan u dan zeker verder helpen en eventueel adviseren over de ideale positie, formaat, meerkosten, etc.

Voor iedere kleur waarin u uw relatiegeschenk wilt laten bedrukken, worden instelkosten berekend. Wanneer u er voor kiest om uw relatiegeschenken of give-away in 2 kleuren te laten bedrukken, worden er dus twee keer instelkosten berekend. Dit komt omdat de drukmachine voor iedere kleur apart moet worden ingesteld.
 

Relatiegeschenken inclusief opdruk in 1 kleur

Hoewel de meeste relatiegeschenken en andere (promotie)artikelen op Zakengeschenken.nl standaard onbedrukt geleverd worden, is er een aantal artikelen waarvan de prijs inclusief opdruk in 1 kleur (en soms zelfs 2 kleuren) is. In deze gevallen zal dat altijd duidelijk vermeld staan bij het desbetreffende artikel. U betaalt in die gevallen alleen de instelkosten. De drukprijs zal op 0 euro blijven staan.


Full colour bedrukking

Bij sommige artikelen zult u als drukmogelijkheid zien staan "full colour bedrukking". Full colour bedrukking houdt in dat er 1 drukprijs geldt, waarbij het niet uitmaakt of u uw logo in 1 of meerdere kleuren laat drukken. U betaalt bij full colour bedrukking slechts 1 keer instelkosten, ook als uw logo bijvoorbeeld uit 4 kleuren bestaat (normaal betaalt u instelkosten per kleur). Full colour bedrukking is slechts voor een beperkt aantal producten mogelijk.

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404