Op Zakengeschenken.nl heeft u al een ruim aanbod direct te bestellen relatiegeschenken, premiums, give-aways en promotioneel textiel.

Als extra service bieden wij u hier een aantal catalogi in digitale vorm aan.
Zo kunt u lekker op uw gemak door de verschillende brochures bladeren.
Ideaal om inspiratie op te doen en nieuwe promotionele producten te ontdekken.

De meeste catalogi zijn ook in gedrukte vorm bij ons aan te vragen. Neemt u in dat geval even contact met ons op, dan zorgen wij dat u een gedrukt exemplaar toegestuurd krijgt.Made in Europe relatiegeschenken Made in Europe

De Made in Europe relatiegeschenken catalogus is helemaal gewijd aan promotionele artikelen die allemaal in Europa gefabriceerd zijn. De pluspunten hiervan zijn onder andere:

  • kortere levertijden
  • minder impact op het milieu
  • strenge wet- en regelgeving mbt milieubescherming, naleving sociale rechten & plichten en productveiligheid
  • U stimuleert er direct de Europese economie mee

 Made in Europe relatiegeschenken Kerstpakketten "Net even anders"

Kerstpakketten, maar dan "net even anders". Deze kerstpakketten brochure biedt u een groot aantal originele en verfrissende thema-kerstpakketten vol met merkartikelen. Veel kerstpakketten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, in diverse prijscategorieën en ook pakketten zonder alcoholische dranken en/of varkensvlees behoren tot de mogelijkheden.
Kerstpakketten bestelt u dit jaar dus net even anders!

 Made in Europe relatiegeschenken Eco+ 2013

Stimuleer uw groene bewustzijn met dit nuttige en informatieve magazine dat bovendien erg lekker  leest. Geheel gratis!
Bordevol verhalen over duurzaam ondernemen en innovaties die zorgen voor een groenere en betere wereld, en over hoe wij  allemaal ons steentje hieraan kunnen bijdragen.
Natuurlijk ontbreken ook een aantal duurzame, groene promotionele producten niet. U leest het allemaal in dit zeer prettig geschreven Eco+ Magazine.

 


Selecta Signé lederwaren leather Selecta Signé

Selecta Signé houdt zich al jaren bezig met het ontwerpen en produceren van kleinlederwaren. Dit topmerk is gespecialiseerd in kleinlederwaren zoals portemonees, schrijfmappen, creditcards, etuis, riemen, manicure sets, body safes en portfeuilles.
Allemaal direct uit voorraad leverbaar!
Daarnaast is er de mogelijkheid om lederwaren een uniek karakter te geven. Van afwijkende kleuren, prints, interieurs en fournituren tot voeringen waarin een logo is ingeweven.

 

 

Neem contact met ons op

Error 404