Veelgestelde vragen

Als een product niet op Zakengeschenken.nl staat, betekent dit dan dat jullie het niet kunnen leveren?

Zeker niet! Zakengeschenken.nl biedt u een groot aantal populaire promotionele artikelen, maar ondanks het grote aantal is dit nog steeds een selectie. Wij kunnen u in principe alle mogelijke promotieartikelen (relatiegeschenken) leveren.

Kan ik alle promotionele artikelen ook bedrukt bestellen?

Voor verreweg de meeste artikelen geldt dat deze ook bedrukt te bestellen zijn. Wij werken constant aan het verbeteren van de site en het steeds verder uitbreiden van het aantal artikelen dat ook bedrukt te bestellen is. Komt u een relatiegeschenk of ander promotioneel product tegen dat (nog) niet bedrukt te bestellen is, neemt u dan alstublieft even contact met ons op. Dan informeren wij u over de mogelijkheden en prijzen van de bedrukking voor dit artikel.

Ik wil een pennenset bestellen, waar wordt er bedrukt?

Standaard geldt: opdruk op 1 positie. Voor een pennenset van 3 pennen betekent dit dus dat de aangegeven drukkosten gelden voor 1x een bedrukking (meestal op het doosje). Wilt u alle drie de pennen bedrukt hebben? Neemt u dan even contact met ons op, dan informeren wij u direct over de mogelijkheden en kosten hiervan.

Hoe snel heb ik mijn bestelde producten in huis?

Uiteraard hangt dit mede af of u bedrukte of onbedrukte artikelen bestelt. Onbedrukte artikelen heeft u doorgaans binnen enkele dagen al in huis. Voor bedrukte artikelen hangt het van het bestelde aantal, het type product en bedrukkingsmethode af, maar in de regel zult u deze binnen drie weken in huis hebben (mits u ons van geschikt artwork voorziet).

Welke betalingscondities gelden er op Zakengeschenken.nl?

Alle betalingen op Zakengeschenken.nl gaan via iDEAL. Op deze manier kunt u altijd eenvoudig, snel, vertrouwd en veilig betalen via uw eigen bank.

Kan ik op Zakengeschenken.nl ook terecht voor custom-made relatiegeschenken?

Dat kan zeker! Hoewel Zakengeschenken.nl vooral een snelle en gemakkelijke manier biedt om uw promotionele artikelen te bestellen, bent u ook voor speciale wensen bij ons aan het juiste adres. Premiumburo Nieuwkoop is al meer dan 30 jaar creatief specialist in custom-made promotionele artikelen. Wij denken graag met u mee, vanaf het allereerste brainstorm-moment tot de eindfase waarin uw customised product gefabriceerd wordt. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons creatieve team op.

Wat zijn de verzendkosten voor mijn order?

Vanaf 1.000 euro betaalt u geen verzendkosten (bij levering op 1 locatie). Bij bestellingen onder de 1.000 euro wordt 19 euro verzendkosten gerekend.

Ik heb een vraag over PMS drukkleuren, waar kan ik informatie vinden?

Informatie over PMS kleuren kunt u terugvinden op deze speciale PMS drukkleuren pagina

Hoe moet ik het artwork aanleveren?

Artwork voor bedrukte producten dient 1:1 aangeleverd te worden door middel van een vector EPS (of soortgelijk) bestand.

Wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) ondersteund op Zakengeschenken.nl?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verbinden ons aan de Code of Conduct waarin wij ons onder andere verplichten te voldoen aan wet- en regelgeving, zorg te dragen voor een veilige werkplek, en onder geen beding kinderarbeid, dwangarbeid, discriminatie, exploitatie en/of intimidatie te tolereren.

Ik heb een andere vraag, wat kan ik doen?

Wij geven graag antwoord op álle vragen. Is uw vraag niet beantwoord, dan geven we u graag persoonlijk antwoord. U kunt onderaan deze pagina uw vraag naar ons toesturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook een email sturen of even bellen op telefoonnummer 0172 - 57 93 14.

 

Neem contact met ons op

Error 404