Contact

LoyalTea promotionele thee

loyaltea promotionele thee

 

 

 

Begin 2013 hebben wij onder de naam de markeTEArs een nieuw concept gelanceerd: LoyalTea promotionele thee. Onze promotionele thee is geheel te customisen naar uw wensen zodat u uw bedrijf, merk of event op een warme, originele en groene manier kunt communiceren naar uw doelgroep. Bovendien doet u dit ook nog eens helemaal MVO want LoyalTea is niet alleen loyaliteit naar uw klanten, maar ook naar de bron omdat een deel van de omzet gedoneerd wordt aan lokale projecten die de theepluksters en hun familie ten goede komen.

Nieuw, gezond, lekker, duurzaam, eerlijk & puur.

Thee. Wereldwijd drinken mensen het al eeuwenlang. En niet voor niets: thee is goed voor je! Met LoyalTea kunt u uw eigen premium thee bestellen. LoyalTea is niet zomaar een thee: het is thee van de allerhoogste kwaliteit. Het wordt gemaakt van losse theebladeren en smaakt daardoor vele malen beter dan standaard thee die veelal bestaat uit gruis van theebladeren.

Het feit dat vrijwel iedereen wel iets met thee heeft én het een uitermate warm product is, maken promotionele thee een uitermate geschikt communicatiemiddel of reclamedrager. Met LoyalTea promotionele thee brengt u uw organisatie of merk op een positieve, originele manier onder de aandacht en uw klanten en relaties genieten van een heerlijke, verantwoorde kop van uw eigen thee!

Bovendien staat LoyalTea zoals gezegd voor loyaliteit in de hele keten. Aan het milieu, de theepluksters, de lokale bevolking en aan uw klanten en relaties. Een gedeelte van de LoyalTea omzet wordt gedoneerd aan lokale projecten voor beter onderwijs, gezondheidszorg en huisvesting.

Meer informatie en mogelijkheden vindt u op onze specialistische website demarkeTEArs.nl

LoyalTea producten kunt u hier online op Zakengeschenken.nl bestellen