Relatiegeschenken bedrukken in PMS kleuren

Op Zakengeschenken.nl kunt u uw relatiegeschenken en ander promotie materiaal in de meeste gevallen ook met een opdruk bestellen. Wilt u het relatiegeschenk bijvoorbeeld laten bedrukken met een tekst, dan kunt u in het bestelproces eerst de tekst opgeven en vervolgens de PMS kleur waarin het op het artikel gedrukt moet worden.
 

PMS kleuren?

PMS staat voor Pantone Matching System en is een internationale kleurenstandaard waar de gehele grafische industrie mee werkt. Op een computerbeeldscherm wijkt een kleur nogal eens af van de gedrukte versie. Door het opgeven van een PMS waarde bent u er van verzekerd dat u altijd dezelfde kleur krijgt.
 

Hoe weet ik welke PMS kleur ik moet hebben?

De ontwerper van uw logo of huisstijl weet welke PMS waardes bij uw kleuren horen. In de meeste gevallen zal dit uw ontwerpstudio of reclameburo zijn waar u deze informatie kunt opvragen. Doorgaands kunnen wij ook de PMS kleuren van uw logo of huisstijl achterhalen (eventueel tegen meerkosten).

Als een exacte PMS kleur geen vereiste is, kunt u ook gewoon een leuke kleur selecteren die op het oog mooi is. Hiervoor gebruikt u in het bestelproces de PMS kleurenwaaier. Let er dan wel op dat kleine afwijkingen met het eindresultaat kunnen optreden omdat ieder beeldscherm kleuren anders kan weergeven.


Waar kan ik de PMS kleurenwaaier bekijken?

Zoals gezegd heeft u in het bestelproces de mogelijkheid een kleur te selecteren met behulp van de PMS kleurenwaaier. Als u met de muis over een kleur gaat, wordt vanzelf de bijhorende PMS waarde getoond. Als u de PMS kleur al weet, kunt u deze ook direct opgeven.

Daarnaast kunt u hier een PMS kleurenwaaier bekijken (en downloaden). Let er wel op dat ook deze kleuren op uw beeldscherm anders kunnen worden weergegeven dan de uiteindelijke gedrukte kleuren.

Neem contact met ons op

Error 404