Contact

Sprout

Sprout potlood-plant tekening

 

Dé groene innovatie: het eerste potlood dat geplant kan worden!

Wij presenteren met trots dé groene innovatie van het moment: het Sprout potlood. Sprout is een milieuvriendelijk potlood (Sprout bevat géén lood zoals andere potloden) waar u net als ieder ander potlood mee kunt schrijven of tekenen. Maar in plaats van het weg te gooien wanneer het stompje potlood te klein geworden is, zet u Sprout in de aarde en zullen er heerlijke kruiden uit groeien. Helemaal groen & duurzaam!

>> Bestel Sprout direct!

>> Download de infosheet


BELANGRIJKE PLANT INSTRUCTIES
Het laten ontkiemen van een zaadje en het kweken van iets groots en geweldigs is niet eenvoudig. Verse kruiden uit je potlood krijgen vereist daarom toewijding en aandacht. Een Sprout potlood bevat zaadjes die kunnen ontkiemen. Elk potlood bevat minimaal vier zaadjes, afhankelijk van het soort kruiden.

Wist je dat …
- een Sprout potlood geen lood bevat?
- het daarom volkomen veilig is om de kruiden die het potlood produceert, te planten en te eten?
- basilicum als enige van de 7 kruiden binnenshuis het best tot zijn recht komt?
- we daarom aanraden de andere 6 kruiden vooral buitenshuis (in de tuin of in een pot) te planten zodra ze beginnen te groeien?


Planten
Sprout is een kwalitatief hoogwaardig cederhouten potlood met een speciale capsule in het stompje dat op water reageert. Zodra de capsule met water in contact komt, lost deze langzaam op, waardoor het zaadje van de Sprout kan gaan ontkiemen.


Groeien
Geef je Sprout regelmatig water en zorg dat het voldoende zonlicht krijgt. Het potlood moet pal in de zon staan zodat het kan groeien. Reken op 2-3 weken voordat het ontkiemt en op 4-5 weken voordat je de
kruiden kan gebruiken.

 

Sprout is er inmiddels in 14 verschillende kruidensoorten: basilicum, koriander, munt, lavendel, salie, tijm, cherry tomaten, rode vlas, citroenmelisse, calendula, vergeet mij niet, zonnebloem, pronkerwt en oregano.

 

Het Sprout potlood is al leverbaar vanaf 500 stuks en kan voorzien worden van uw logo door middel van lasergravering. Het is mogelijk om binnen een order de soorten te mixen, mits in veelvouden van 200 stuks per variant en met inachtneming van de minimale besteleenheid van 500 stuks (totaal).

Voor prijzen en overige informatie staat ons Verkoopteam u graag te woord.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Of bestel Sprout direct in onze shop

Premiumburo Nieuwkoop bv is exclusief B2B Sprout distributeur NL.